2.20.2013


Relaxar-se, treballar, desconnectar, disfrutar, ser creatiu i positiu. No ho volem tots això?
Jo os vull convidat a fer un taller d'aquarel·la creativa amb mi al cercle de Belles Arts de Lleida, al carrer Major, 24 primer pis (damunt de les sabates de l'Espuña, perquè ens situem)
En aquest taller aprendrem a treballar l'aquarel·la d'una manera original, diferent i fora de lo convencional. I mentre aprenem, desconnectarem de la rutina, aconseguirem el nostre moment personal i baixarem considerablement el nivell d'estres. De tots és sabut que pintar és terapèutic.
En aquest taller volem demostrar que es pot treballar l'aquarel·la d'una manera diferent i alhora reivindicar, en aquests temps tant tecnològics, el llapis, el paper i el color per una estona. Desprès ja tornarem tots a agafar el ratolí o a enviar WhatsApp, per dir algo.
En aquest taller que farem els dimarts i els dijous, de set a nou de la tarda, durant el mes de març, i te cabuda tothom. El que ja ha treballat l'aquarel·la abans perquè veurà que se li pot treure més suc, i el que no ha agafat mai un pinzell perquè descobrirà la meravella de pintar. Així doncs, si os va be, ja podeu anar reservant el març per a dedicar-lo a vosaltres i per a regalar-vos creativitat. No prometo res, però ficaré molta ànima de part meva.

Moltes gràcies per dedicar-me un minut.
Si voleu veure més Zonalups.blogspot.com
Salut i colors